defacto_pan2020
Clara Pettersson BergstenFoto: Skånela IF

Clara till topplag i SHE

Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_artikel

Clara Pettersson Bergsten är har spelat två säsonger i Skånela och har under tiden hunnit göra debut i U18-landslaget och med sin snabbhet och säkra avslut har hon blivit en av Allsvenskans bästa högerkanter. Skuru som är tvåa i SHE väljer nu att plocka in henne till kommande säsong uppger Skånela på sin hemsida. Skuru är tvåa i SHE och bara målskillnad från att leda serien. Clara är 18 år gammal och bor i Sollentuna.

sigtunastad_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

rentawreck_helsida
Moderaterna_helsida2021
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

centrum_helsida2020
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
ridskola_2020_outsider
nrh
connys