moderat_jul_nyar
Foto: Pressbild

Circle K har bästa kaffet

Circle K anses ha det bästa kaffet i Märsta i jämförelse med Max, McDonalds och OK/Q8 bland annat.

En undersökning som gjorts av Kantar Sifo visar att Circle K har det bästa kaffet. Undersökningen frågade 1000 kunder hos Circle K, McDonalds, OK/Q8, Max, Preem och Shell.
– Vi arbetar aktivt med att utveckla vårt sortiment och genomför just nu en omfattande satsning på ett nytt butikskoncept med större fokus på kaffe, mat och service. Det senaste året har vi satsat mycket på att hitta småskaliga och hållbara kaffeleverantörer, som dessutom främjar kvinnligt företagande, säger Anna-Karin Thörne, kategorichef hos Kaffe Circle K.

Deltagarna av undersökningen har fått bedöma smaken av kaffeupplevelsen:
– När bedömningen sker i direkt anslutning till en realistisk händelse avspeglar testet vekligheten. Att låta kosumenten testa endast en kopp kaffe från en kedja, ett så kallat monadiskt test, gör att vi undviker rena jämförelser. Varje kedja har blivit utvärderad på sina egna meriter, och alltså inte om de erbjuder ett bättre eller sämre kaffe än det konsumenten senast smakade, säger Cecilia Platzack på Kantar Sifo.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

oppethus_helsida
connys_helsida
happyhomes_50
teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh