defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Circle K har bästa kaffet

Circle K anses ha det bästa kaffet i Märsta i jämförelse med Max, McDonalds och OK/Q8 bland annat.

centrum_artikel

En undersökning som gjorts av Kantar Sifo visar att Circle K har det bästa kaffet. Undersökningen frågade 1000 kunder hos Circle K, McDonalds, OK/Q8, Max, Preem och Shell.
– Vi arbetar aktivt med att utveckla vårt sortiment och genomför just nu en omfattande satsning på ett nytt butikskoncept med större fokus på kaffe, mat och service. Det senaste året har vi satsat mycket på att hitta småskaliga och hållbara kaffeleverantörer, som dessutom främjar kvinnligt företagande, säger Anna-Karin Thörne, kategorichef hos Kaffe Circle K.

Deltagarna av undersökningen har fått bedöma smaken av kaffeupplevelsen:
– När bedömningen sker i direkt anslutning till en realistisk händelse avspeglar testet vekligheten. Att låta kosumenten testa endast en kopp kaffe från en kedja, ett så kallat monadiskt test, gör att vi undviker rena jämförelser. Varje kedja har blivit utvärderad på sina egna meriter, och alltså inte om de erbjuder ett bättre eller sämre kaffe än det konsumenten senast smakade, säger Cecilia Platzack på Kantar Sifo.

januari_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
meko_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

2020_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

prima_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
meko_outsider
connys
swedol_outsider
prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider