centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Circle K har bästa kaffet

Circle K anses ha det bästa kaffet i Märsta i jämförelse med Max, McDonalds och OK/Q8 bland annat.

En undersökning som gjorts av Kantar Sifo visar att Circle K har det bästa kaffet. Undersökningen frågade 1000 kunder hos Circle K, McDonalds, OK/Q8, Max, Preem och Shell.
– Vi arbetar aktivt med att utveckla vårt sortiment och genomför just nu en omfattande satsning på ett nytt butikskoncept med större fokus på kaffe, mat och service. Det senaste året har vi satsat mycket på att hitta småskaliga och hållbara kaffeleverantörer, som dessutom främjar kvinnligt företagande, säger Anna-Karin Thörne, kategorichef hos Kaffe Circle K.

Deltagarna av undersökningen har fått bedöma smaken av kaffeupplevelsen:
– När bedömningen sker i direkt anslutning till en realistisk händelse avspeglar testet vekligheten. Att låta kosumenten testa endast en kopp kaffe från en kedja, ett så kallat monadiskt test, gör att vi undviker rena jämförelser. Varje kedja har blivit utvärderad på sina egna meriter, och alltså inte om de erbjuder ett bättre eller sämre kaffe än det konsumenten senast smakade, säger Cecilia Platzack på Kantar Sifo.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

marina_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

speedy_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

marina_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider