center_pan21
Anställda hos Choice kan nu ta av sig munskyddenFoto: Pressbild

Choicehotellen slopar munskydd

Nordic Choice-kedjan som har tre hotell i kommunen slopar obligatoriskt munskydd bland anställda.

Förra året införde Nordic Choice munskydd bland sina anställda på de tre hotellen i kommunen samt resterande inom kedjan. Nordic Choice har Quality hotel, Clarion Hotel och Comfort Hotel i Scandinavian XPO samt på Arlanda flygplats.
– Vi var snabbt ute med smittskyddsåtgärder för att både skydda vår personal men också våra gäster. Det har varit en uppmärksammad och uppskattad åtgärd från våra gäster men såklart påfrestande för vår personal att arbeta iförda munskydd. Nu bedömer vi äntligen att det är dags att lätta på detta krav och återigen kunna le synligt mot gästen, säger Nordic Choice Hotels koncernchef Torgeir Silseth.

Kedjan kommer dock att fortsätta följa myndigheters restriktioner och rekommendationer kring social distansering, handhygien och begränsningar av deltagare i restauranger, möten samt att personal stannar hemma vid minsta symtom.
– Vi lämnar en sommar bakom oss nu som varit fantastisk där många hotell haft en rekordbeläggning utifrån att allt fler valt att upptäcka Norden. Det här är en utveckling som ser tecken på att den fortsätter också i höst och i vinter. Det är med andra ord tydligt att vi nu på ett tryggt och säkert sätt lägger pandemin bakom oss, fortsätter Torgeir Silseth.

2020_helsida
centrum_helsida2020
andersojag
helsida_var2021
mp_host_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
centrum_sommar_out
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider