center_pan21
Foto: Pressbild

Choice-hotellen inför munskydd

Nordic Choice med flera hotell i kommunen inför munskydd för sina anställda.

Anställda hos Nordic Choice som driver Clarion Hotel, Quality Hotel och Comfort Hotel i Arlanda och Arlandastad inför munskydd för sina anställda. Munskyddet blir obligatoriskt för anställda med direktkontakt med gäster.
– Ända sedan coronautbrottets början så har vi infört åtgärder på våra hotell för att möta myndigheternas rekommendationer. Vi tar nu ytterligare ett steg i att öka tryggheten för våra gäster och anställda genom att införa munskydd för vår personal som är i direktkontakt med gästerna. De ska vara helt försäkrade om att vi gör allt vi kan för att deras vistelse hos oss ska vara trygg och säker, säger koncernchef Torgeir Silseth.

Sedan tidigare har choice-kedjan infört ett antal åtgärder som social distansering, handtvätt och rengöring av publika ytor. Senast nästa vecka införs munskyddsåtgärden. Även konferensdeltagare kommer att erbjudas munskydd.
– Vi vet att det finns ett uppdämt behov för människor att mötas och konferera och ser nu sakta men säkert att viljan att börja arrangera möten igen ökar. För oss har det därför varit viktigt att göra allt vad vi kan för att erbjuda säkra och trygga mötesplatser, fortsätter Silseth.

Gäster som deltar i konferenser kommer att erbjudas särskilda corona-kit med munskydd, handsprit och hanskar.
– Vi har alla fullt fokus på att ta oss igenom denna prövande tid. Det gör vi tillsammans genom att vi var och en tar ansvar för att följa myndigheternas rekommendationer, säger Silseth.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida
helsida_var2021
2020_helsida
bostad_helsida
andersojag
mp_host_helsida
centrum_helsida2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider