panorama
Foto: Pressbild

Choice-hotellen inför munskydd

Nordic Choice med flera hotell i kommunen inför munskydd för sina anställda.

Anställda hos Nordic Choice som driver Clarion Hotel, Quality Hotel och Comfort Hotel i Arlanda och Arlandastad inför munskydd för sina anställda. Munskyddet blir obligatoriskt för anställda med direktkontakt med gäster.
– Ända sedan coronautbrottets början så har vi infört åtgärder på våra hotell för att möta myndigheternas rekommendationer. Vi tar nu ytterligare ett steg i att öka tryggheten för våra gäster och anställda genom att införa munskydd för vår personal som är i direktkontakt med gästerna. De ska vara helt försäkrade om att vi gör allt vi kan för att deras vistelse hos oss ska vara trygg och säker, säger koncernchef Torgeir Silseth.

Sedan tidigare har choice-kedjan infört ett antal åtgärder som social distansering, handtvätt och rengöring av publika ytor. Senast nästa vecka införs munskyddsåtgärden. Även konferensdeltagare kommer att erbjudas munskydd.
– Vi vet att det finns ett uppdämt behov för människor att mötas och konferera och ser nu sakta men säkert att viljan att börja arrangera möten igen ökar. För oss har det därför varit viktigt att göra allt vad vi kan för att erbjuda säkra och trygga mötesplatser, fortsätter Silseth.

Gäster som deltar i konferenser kommer att erbjudas särskilda corona-kit med munskydd, handsprit och hanskar.
– Vi har alla fullt fokus på att ta oss igenom denna prövande tid. Det gör vi tillsammans genom att vi var och en tar ansvar för att följa myndigheternas rekommendationer, säger Silseth.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

defacto_helsida
connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

helsida
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
boisigtuna
corner_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

festspec_host2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
ridskola_2020_outsider