sportfiske_jubileum
Foto: Magnus Granhagen

”Chippen” förlänger med Skånela

Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

rosta_sigtuna2

Fredrik ”Chippen” Söderberg är klar i klubben ytterligare två år:
– Jag är glad och stolt över att få fortsatt förtroende av klubben i ytterligare två år. Vi har en intressant och ung trupp som har stor potential över tid, det behövdes ingen längre fundering från min sida när jag fick frågan om att förlänga. Jag ser fram emot kommande år i föreningen, säger han till Skånelas hemsida.

Skånela har en ung trupp med merparten av spelarna kring 18-20 år. Under de kommande veckorna kommer Skånela att presentera nyheter kring truppen. Skånela möter Drott i eftermiddag.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

oppning_helsida
v_eu_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

mp_eu
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

eu_sap
rosta_sigtuna2
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

moderaternamaj

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

bonava_maj_outsider
nrh
oppning_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
defacto_outsider
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
v_eu
connys
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
fme_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
nationaldag_out