arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen

”Chippen” förlänger med Skånela

Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

marstakalaset_artikel

Fredrik ”Chippen” Söderberg är klar i klubben ytterligare två år:
– Jag är glad och stolt över att få fortsatt förtroende av klubben i ytterligare två år. Vi har en intressant och ung trupp som har stor potential över tid, det behövdes ingen längre fundering från min sida när jag fick frågan om att förlänga. Jag ser fram emot kommande år i föreningen, säger han till Skånelas hemsida.

Skånela har en ung trupp med merparten av spelarna kring 18-20 år. Under de kommande veckorna kommer Skånela att presentera nyheter kring truppen. Skånela möter Drott i eftermiddag.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

miljopris_helsida
ica_valsta_choklad
sommar
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_outsider
connys
colorama_april
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
nrh