defacto_pan
Freddy "Chino" Gonzales i sitt sista framträdande med FC Arlanda 2016 som vinnare av UpplandscupenFoto: Insändarbild

”Chino” tar över FC Arlanda

FC Arlanda har gjort klart med Freddy "Chino" Gonzales som tränare inför den kommande säsongen i fyran: - Efter två års frånvaro från seniorfotbollen så känns det inspirerande att återigen ta sig an FC Arlandas A-lag som i många år varit mitt hem, uppger Chino för klubbens hemsida.

Freddy ”Chino” Gonzales är ett välkänt namn i fotbollskretsar i kommunen, han har både spelat och tränar flera lag samt var även en del av när både Vina del mar, Valsta Syrianska och FC Arlanda startades. Han har även tränat FC Arlanda i olika omgångar och senast hade han hand om U19-laget.

Under hans ledning i Arlandas A-lag har han bland annat vunnit femman med dem och två finaler i Upplandscupen varav en seger 2016.
– Vi får in en meriterad tränare som varit med länge, ledarstaben har en spännande utmaning framför sig.  Flera unga spelare från det egna ledet har flyttats upp till herrlaget och med den nya rutinerade ledarskapen så kan allt hända, säger Arlandas sportchef Eddie Khalaf till klubbens hemsida.

Vid sin sida har han fått förre spelaren Aleksandar Iskandar som kommer att vara assisterande. Målet är att slåss i toppen så länge man kan, A-laget består både av nya och gamla spelare från förra säsongen, man har också flyttat upp en del yngre spelare.

sommar

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

happyhomes_2019
colorama_april2
sigtunavatten_standard

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

defacto_helsida
bonava_juli_hel
sommar_centrum
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
nrh