defacto_pan
Freddy "Chino" Gonzales i sitt sista framträdande med FC Arlanda 2016 som vinnare av UpplandscupenFoto: Insändarbild

”Chino” tar över FC Arlanda

FC Arlanda har gjort klart med Freddy "Chino" Gonzales som tränare inför den kommande säsongen i fyran: - Efter två års frånvaro från seniorfotbollen så känns det inspirerande att återigen ta sig an FC Arlandas A-lag som i många år varit mitt hem, uppger Chino för klubbens hemsida.

sportlov_centrum

Freddy ”Chino” Gonzales är ett välkänt namn i fotbollskretsar i kommunen, han har både spelat och tränar flera lag samt var även en del av när både Vina del mar, Valsta Syrianska och FC Arlanda startades. Han har även tränat FC Arlanda i olika omgångar och senast hade han hand om U19-laget.

Under hans ledning i Arlandas A-lag har han bland annat vunnit femman med dem och två finaler i Upplandscupen varav en seger 2016.
– Vi får in en meriterad tränare som varit med länge, ledarstaben har en spännande utmaning framför sig.  Flera unga spelare från det egna ledet har flyttats upp till herrlaget och med den nya rutinerade ledarskapen så kan allt hända, säger Arlandas sportchef Eddie Khalaf till klubbens hemsida.

Vid sin sida har han fått förre spelaren Aleksandar Iskandar som kommer att vara assisterande. Målet är att slåss i toppen så länge man kan, A-laget består både av nya och gamla spelare från förra säsongen, man har också flyttat upp en del yngre spelare.

banner_trerosor
icavalsta_semlor

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

ridskola_2019_helsida
defacto_helsida
sportlov2019
connys

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh