arlandagk_panorama
Freddy "Chino" Gonzales i sitt sista framträdande med FC Arlanda 2016 som vinnare av UpplandscupenFoto: Insändarbild

”Chino” tar över FC Arlanda

FC Arlanda har gjort klart med Freddy "Chino" Gonzales som tränare inför den kommande säsongen i fyran: - Efter två års frånvaro från seniorfotbollen så känns det inspirerande att återigen ta sig an FC Arlandas A-lag som i många år varit mitt hem, uppger Chino för klubbens hemsida.

centrum_pask

Freddy ”Chino” Gonzales är ett välkänt namn i fotbollskretsar i kommunen, han har både spelat och tränar flera lag samt var även en del av när både Vina del mar, Valsta Syrianska och FC Arlanda startades. Han har även tränat FC Arlanda i olika omgångar och senast hade han hand om U19-laget.

Under hans ledning i Arlandas A-lag har han bland annat vunnit femman med dem och två finaler i Upplandscupen varav en seger 2016.
– Vi får in en meriterad tränare som varit med länge, ledarstaben har en spännande utmaning framför sig.  Flera unga spelare från det egna ledet har flyttats upp till herrlaget och med den nya rutinerade ledarskapen så kan allt hända, säger Arlandas sportchef Eddie Khalaf till klubbens hemsida.

Vid sin sida har han fått förre spelaren Aleksandar Iskandar som kommer att vara assisterande. Målet är att slåss i toppen så länge man kan, A-laget består både av nya och gamla spelare från förra säsongen, man har också flyttat upp en del yngre spelare.

defacto_helsida
centrum_pask_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
happyhomes_2019

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
sigtunavatten_standard
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
valsta_utveckling
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

bonava_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

bonava_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
colorama_april
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider