defacto_pan2020
FC Arlanda är optimistiska inför seriefinalenFoto: Insändarbild

Chino inför seriefinalen: Vi är svårslagna hemma

På söndag är det seriefinal i Division 4. FC Arlanda mot Uppsala-Kurd, båda lagen är obesegrade: - Vi är svårslagna hemma, säger FC Arlandas tränare Freddy "Chino" Gonzales.

FC Arlanda och Uppsala-Kurd har dominerat fotbollen i Upplands i år, båda laget är obesegrade efter 17 matcher och mycket talar för att söndagens seriefinal blir avgörande för vilket av lagen som kliver upp direkt i Division 3, förloraren får kvala mot ett lag från Division 4 på Gotland:
– Vi fortsätter att jobba hårt för varandra och känner oss väldigt starka för tillfället. Vi bytte spelstilen inför denna säsong och efter en lite svajig vårsäsong så har vi verkligen hittat rätt och blir bättre och bättre för varje match, säger tränaren Freddy ”Chino” Gonzales.

”Chino” är ny som A-lagstränare inför den här säsongen efter att ha tränat lagets juniorer förra säsongen. Han är dock ett välkänt namn inom den lokala fotbollen ända sedan i början av 90-talet. Han har även haft ett stort engagemang i FC Arlanda de senaste tio åren.

”Chino” säger till märsta.nu att FC Arlanda just nu känner sig oslagbara, något som Uppsala-Kurd ska få ”erfara”:
– Vi har ganska bra koll på motståndet och har respekt för deras spel och resultat.
Dock så vet vi precis hur vi vill spela och vårt mål är att trycka ner dem i banan och tvinga dem till ett spel de inte gillar.
Fördelen för oss är vårt aggressiva spel med återerövring högt upp i banan som ger oss flera anfall. Ett spel vi lärt oss väldigt bra. Dessutom är vi svårslagna på hemmaplan med våra fans som alltid ger oss det lilla extra lyftet.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

happy_homes_mars
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider