arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Fritidsresor

Charterplan vände hem till Arlanda

Charterbolaget Tui:s plan från Arlanda till Antalya fick vända tillbaka efter ett tekniskt fel.

Planet lyfte från Arlanda mot Antalya kring 18.30-tiden och drabbades av ett tekniskt fel efter en timmes i luften rapporterar Aftonbladet. Piloten tog då beslut att vända hem planet som landade kring 20.30. Felet kommer att åtgärdas på Arlanda och därefter kommer planet at lyfta igen kring 21.30 mot Antalya.

Enligt Tui:s presschef är det inget allvarligt som hänt med planet. En passagerare uppger för Aftonbladet att de fick information över Polen att det är något fel på bromsreglage som indikerade trasigt eller verkade vara trasigt.

colorama_april2
ica_valsta_choklad
mp_eu

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

v_eu_helsida
moderaternamaj
eu_sap

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

bonava_maj_helsida
oppning_helsida
varfest_helsida

Så ska FN:s globala mål nås

Nyheter Sigtuna kommun tillsätter en Agenda 2030-beredning för att kommunen snabbare ska uppnå miljömålen: - Inrättandet av en politisk beredning förstärker det arbetet och säkerställer att det blir strategiskt fokus på Agenda 2030 i vår planering och i de beslut som tas, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

colorama_april
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
oppning_outsider
v_eu
sh_bovard_out
sh_oppet
mp_eu_outsider
fme_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
nrh