defacto_pan2020
Elias Charbachi med Daouda Sall och Yacin YacinFoto: FC Arlanda

Charbachi tar över FC Arlanda

Elias Charbachi tar över som tränare för FC Arlanda efter Freddy "Chino" Gonzales.

Freddy ”Chino” Gonzales ledde FC Arlanda till Division 3 genom att vinna fyran i suverän stil förra säsongen. Men han leder inte laget i trean av okänd anledning. Istället är det Elias Charbachi som får förtroendet att leda laget tillsammans med Daouda Sall, de båda spelade i början av 2000-talet tillsammans i dåvarande Valsta Syrianska.
– Med denna konstellation får vi in massor av erfarenhet och kompetens till herrlaget. Vi är mycket stolta att vi i FC Arlanda får in tre kompetenta tränare som har en tydlig samsyn kring hur vi ska utveckla fotbollen på seniorsidan, säger sportchefen Eddie Khalaf i ett uttalande.

De nya tränarna kommer att starta direkt, de har även hjälp av Yacin Yacin. Sall och Yacin fick nyligen uppdraget att leda Arlandas ungdomsfotboll. FC Arlanda möter Segeltorp i sin första träningsmatch hemma i Märsta 29:e februari.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

happy_homes_mars
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider