centrum_panorama2020
Elias Charbachi med Daouda Sall och Yacin YacinFoto: FC Arlanda

Charbachi tar över FC Arlanda

Elias Charbachi tar över som tränare för FC Arlanda efter Freddy "Chino" Gonzales.

centrum_artikel

Freddy ”Chino” Gonzales ledde FC Arlanda till Division 3 genom att vinna fyran i suverän stil förra säsongen. Men han leder inte laget i trean av okänd anledning. Istället är det Elias Charbachi som får förtroendet att leda laget tillsammans med Daouda Sall, de båda spelade i början av 2000-talet tillsammans i dåvarande Valsta Syrianska.
– Med denna konstellation får vi in massor av erfarenhet och kompetens till herrlaget. Vi är mycket stolta att vi i FC Arlanda får in tre kompetenta tränare som har en tydlig samsyn kring hur vi ska utveckla fotbollen på seniorsidan, säger sportchefen Eddie Khalaf i ett uttalande.

De nya tränarna kommer att starta direkt, de har även hjälp av Yacin Yacin. Sall och Yacin fick nyligen uppdraget att leda Arlandas ungdomsfotboll. FC Arlanda möter Segeltorp i sin första träningsmatch hemma i Märsta 29:e februari.

salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

teatergrillen_helsida
sportlov_sigtuna

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
connys_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
connys
teatergrillen_outsider
speedy_outsider