budget_panorama
Elias Charbachi med Daouda Sall och Yacin YacinFoto: FC Arlanda

Charbachi tar över FC Arlanda

Elias Charbachi tar över som tränare för FC Arlanda efter Freddy "Chino" Gonzales.

centrum_artikel

Freddy ”Chino” Gonzales ledde FC Arlanda till Division 3 genom att vinna fyran i suverän stil förra säsongen. Men han leder inte laget i trean av okänd anledning. Istället är det Elias Charbachi som får förtroendet att leda laget tillsammans med Daouda Sall, de båda spelade i början av 2000-talet tillsammans i dåvarande Valsta Syrianska.
– Med denna konstellation får vi in massor av erfarenhet och kompetens till herrlaget. Vi är mycket stolta att vi i FC Arlanda får in tre kompetenta tränare som har en tydlig samsyn kring hur vi ska utveckla fotbollen på seniorsidan, säger sportchefen Eddie Khalaf i ett uttalande.

De nya tränarna kommer att starta direkt, de har även hjälp av Yacin Yacin. Sall och Yacin fick nyligen uppdraget att leda Arlandas ungdomsfotboll. FC Arlanda möter Segeltorp i sin första träningsmatch hemma i Märsta 29:e februari.

landsbygdsdag
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
helsida
connys_helsida
kkdk_helsida
defacto_helsida
personal_sandstrom_helsida
2020_helsida
corner_helsida
ridskola_2020_outsider
laddplats_out
centrum_sommar_out
budget_outsider
meko_outsider
kkdk_outsider
outsider
nrh
corner_outsider
personal_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider