bostadsformedling
Elias Charbachi med Daouda Sall och Yacin YacinFoto: FC Arlanda

Charbachi tar över FC Arlanda

Elias Charbachi tar över som tränare för FC Arlanda efter Freddy "Chino" Gonzales.

centrum_artikel

Freddy ”Chino” Gonzales ledde FC Arlanda till Division 3 genom att vinna fyran i suverän stil förra säsongen. Men han leder inte laget i trean av okänd anledning. Istället är det Elias Charbachi som får förtroendet att leda laget tillsammans med Daouda Sall, de båda spelade i början av 2000-talet tillsammans i dåvarande Valsta Syrianska.
– Med denna konstellation får vi in massor av erfarenhet och kompetens till herrlaget. Vi är mycket stolta att vi i FC Arlanda får in tre kompetenta tränare som har en tydlig samsyn kring hur vi ska utveckla fotbollen på seniorsidan, säger sportchefen Eddie Khalaf i ett uttalande.

De nya tränarna kommer att starta direkt, de har även hjälp av Yacin Yacin. Sall och Yacin fick nyligen uppdraget att leda Arlandas ungdomsfotboll. FC Arlanda möter Segeltorp i sin första träningsmatch hemma i Märsta 29:e februari.

marina_helsida
sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
centrum_helsida2020
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider