moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Cervera flyttar lagret till Arlanda

Cervera som just slagit försäljningsrekord startar upp sitt lager i Arlanda under nästa vecka.

centrum_artikel

Köks- och heminredningsföretaget Cervera flyttar sitt lager till Arlanda. Enligt ett pressmeddelande från Cervera så kommer lagerproduktionen att optimera både för e-handel och butiksplock.
– Dessutom kommer vi närmare våra kunder vilket ger snabbare leveranser och ett väsentligt lägre klimatavtryck, säger VD Peter Rimbäck.

Företagets e-beställningar ökade under januari med 300 procent likaså reservationer med en fördubbling. Med flytten hoppas man även kunna öka lönsamheten inom företaget.

defacto_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
vaccin
centrum_helsida2020
connys_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

helsida_var2021
2020_helsida
mp_host_helsida

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
bostad_outsider
vaccin-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
connys