centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Cervera flyttar lagret till Arlanda

Cervera som just slagit försäljningsrekord startar upp sitt lager i Arlanda under nästa vecka.

centrum_artikel

Köks- och heminredningsföretaget Cervera flyttar sitt lager till Arlanda. Enligt ett pressmeddelande från Cervera så kommer lagerproduktionen att optimera både för e-handel och butiksplock.
– Dessutom kommer vi närmare våra kunder vilket ger snabbare leveranser och ett väsentligt lägre klimatavtryck, säger VD Peter Rimbäck.

Företagets e-beställningar ökade under januari med 300 procent likaså reservationer med en fördubbling. Med flytten hoppas man även kunna öka lönsamheten inom företaget.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

kcbygg_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

studeravidare_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
nrh
speedy_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider