defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Cateringpersonal kräver Coronaskydd

Skyddsombudet vid ett cateringföretag på Arlanda som hanterar flygplansmat kräver skyddsutrustning för Coronavirus rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel

Skyddsombudet vid det aktuella cateringföretaget som hanterar flygplansmat kräver i en anmälan till Arbetsmiljöverket att det finns obligatorisk skyddsutrustning och uppdaterad information gällande Coronaviruset rapporterar Aftonbladet. Arbetsmiljöverket väntas göra en inspektion i mars hos företaget.

Den utrusning som finns idag är frivillig om man ska bära den eller inte, skyddsombudet som vill vara anonym säger enligt tidningen att man inte fått gehör för sin oro.

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
vardcentral_helsida
connys_helsida
rentawreck_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

defacto_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider