defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Cateringpersonal kräver Coronaskydd

Skyddsombudet vid ett cateringföretag på Arlanda som hanterar flygplansmat kräver skyddsutrustning för Coronavirus rapporterar Aftonbladet.

Skyddsombudet vid det aktuella cateringföretaget som hanterar flygplansmat kräver i en anmälan till Arbetsmiljöverket att det finns obligatorisk skyddsutrustning och uppdaterad information gällande Coronaviruset rapporterar Aftonbladet. Arbetsmiljöverket väntas göra en inspektion i mars hos företaget.

Den utrusning som finns idag är frivillig om man ska bära den eller inte, skyddsombudet som vill vara anonym säger enligt tidningen att man inte fått gehör för sin oro.

centrum_helsida2020
marina_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

2020_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

defacto_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider