sap_pan
Jorge Castro startar Growth MarketingFoto: Pressbild

Jorge Castro startar egen byrå

Jorge Castro, känd bland lokala företag och märstabo under många år, startar egen verksamhet inom marknadsföring.

panorama_centrum

Jorge Castro har under många år arbetat med marknadsföring åt ABS Wheels och drivit upp deras siffror från 400 besökare i månaden till närmare en kvarts miljon. Han har även hyllats både inom branschen och nationellt inom så kallad SEO-kretsar. Nu startar han egen byrå.
– ABS Wheels är ett fantastiskt bra företag och jag är stolt över resan som varit. Jag lyckades digitalisera ett varumärke som blev ett av det mest trafikerade sajterna inom Motorsverige, vår digitala resa har uppmärksammats av flertalet medier, senast av ecommerce success, säger Jorge Castro

Enligt Castro har det varit ett starkt år inom E-handel för ABS Wheels, under 2020 omsatte man 130 miljoner kronor, en ökning med 20 procent. Siffror som offentliggjorts för e-handel.se
-Jag har inte gått ut med nyheten publikt än, varken till släkt eller vänner, det får bli en surprise senare ikväll. Nu måste jag lägga all fokus på min byrå. Ett av det första konsultuppdragen jag ska göra är för ett börsnoterat bolag så det känns spännande, berättar Jorge Castro

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

mp_helsida_april
helsida_sfs
social_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mote_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
kso_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
outsider_social
kso-duell_out
sfs_out
mote_outsider
pantamera_out
moderat_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider