bostadsformedling
Carola i Stenladan 2018

Carola intar Stenladan igen

Carola följer upp förra årets succé med en ny julshow i Stenladan.

centrum_artikel

Förra året var det lapp på luckan varje gång Carola uppträdde i Stenladan. Nu gör hon om julen 2018 med nya spelningar kring 1-3 advent. Spelningarna pågår mellan 29:e november – 15 december.

Nytt för i år är att det kommer att vara lite varmare i Stenladan samt att det går buss från Märsta station ända bort till Stenladan.
– Jul med CAROLA’ i Steninge slottslada blev till utsålda konserter i fjol redan innan första ton var tagen. Kombinationen av en gedigen artistkarriär med flera framgångsrika julalbum tillsammans med en stor genuin slottslada på Steninge slott i juletid blev till total fullträff, skriver Carola på sin hemsida.

brobygget_midgard_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

landsbygd_sigtuna_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

spedition_sigtuna
speedy_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

sommar_sigtuna2020
marina_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

connys_helsida
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
swedol_outsider
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider