moderaterna_riksdag
Carola i Stenladan 2018

Carola intar Stenladan igen

Carola följer upp förra årets succé med en ny julshow i Stenladan.

Förra året var det lapp på luckan varje gång Carola uppträdde i Stenladan. Nu gör hon om julen 2018 med nya spelningar kring 1-3 advent. Spelningarna pågår mellan 29:e november – 15 december.

Nytt för i år är att det kommer att vara lite varmare i Stenladan samt att det går buss från Märsta station ända bort till Stenladan.
– Jul med CAROLA’ i Steninge slottslada blev till utsålda konserter i fjol redan innan första ton var tagen. Kombinationen av en gedigen artistkarriär med flera framgångsrika julalbum tillsammans med en stor genuin slottslada på Steninge slott i juletid blev till total fullträff, skriver Carola på sin hemsida.

julmarknad_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

jul2021
defacto_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
stationshusen_out
julmarknad_outsider
connys
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
jul_outsider