sap_pan
Foto: Instagram/Carola

Carola inleder julen

Jul med Carola är tillbaka på Stenladan i Sigtuna.

panorama_centrum

På lördagen är det premiär för Carolas Julkonserter i ladan i Steninge slottsby. Carola ger nio konserter i sin Lada intill Stenladan. Nytt för i år är att man flyttat in scenen i mitten av lokalen. Dock är det fortsatt lite kyligt i ladan. Tobbe Larsson ger en hästshow innan föreställningen.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

kso_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

social_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

pantamera_avc_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
mp_helsida_april
mote_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
outsider_social
sfs_out
nrh
mp_outsider2022
mote_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
kso-duell_out