moderaterna_riksdag
Foto: Instagram/Carola

Carola inleder julen

Jul med Carola är tillbaka på Stenladan i Sigtuna.

centrum_artikel

På lördagen är det premiär för Carolas Julkonserter i ladan i Steninge slottsby. Carola ger nio konserter i sin Lada intill Stenladan. Nytt för i år är att man flyttat in scenen i mitten av lokalen. Dock är det fortsatt lite kyligt i ladan. Tobbe Larsson ger en hästshow innan föreställningen.

centrum_helsida2020
mod_helsida
defacto_helsida
handbollsskola
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider