center_pan21
Carola i samband med spelning i Ladan

Carola ger spelningar i Slottsparken

Carola kommer att ge två spelningar i Steninge slottspark under augusti.

Carola bjuder hem publiken till Steninge slottspark. Hon kommer att ge två konserter lördag 14:e augusti, en på dagen och en på kvällen. Biljetterna kostar från 795 kronor. Carola bor sedan några år tillbaka i Steninge slottsby. Carola har tidigare gjort spelningar på hemmaplan i Ladan som finns i anslutning till Stenladan. På grund av pandemin har spelningarna uteblivit.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

happyhomes_sommar2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

bostad_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

eldsjal-helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
andersojag
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
bostad_outsider
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider