sap_pan
Carola i samband med spelning i Ladan

Carola ger spelningar i Slottsparken

Carola kommer att ge två spelningar i Steninge slottspark under augusti.

panorama_centrum

Carola bjuder hem publiken till Steninge slottspark. Hon kommer att ge två konserter lördag 14:e augusti, en på dagen och en på kvällen. Biljetterna kostar från 795 kronor. Carola bor sedan några år tillbaka i Steninge slottsby. Carola har tidigare gjort spelningar på hemmaplan i Ladan som finns i anslutning till Stenladan. På grund av pandemin har spelningarna uteblivit.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

connys_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

centrum_sommar2022_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

pantamera_avc_helsida
kso_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

defacto_helsida
helsida_sfs
social_helsida
mote_helsida
mp_helsida_april

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mote_outsider
mp_outsider2022
nrh
sfs_out
connys
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
outsider_social
kso-duell_out
centrum_sommar_outsider2022