moderaterna_panorama

Carola ger sig ut på turné

Steninge slottsbybon Carola Häggkvist ger sig ut på en arenaturné tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Carola och Måns Zelmerlöw ger sig ut på arenaturné  inför julen. Tidigare år har Carola spelat hemma i Ladan i Steninge över jul. Turnéstäderna är i skrivande stund inte officiella.
– Vi kommer att ha fantastiskt kul med lyxigt band och härlig inramning på alla vis. Men framför allt så kommer det ( förhoppningsvis ) att låta väldigt bra om oss! Väldigt snart släpps biljetterna också, skriver Carola på Instagram.

connys_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
liber_helsida
ewas_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

2020_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

centrum_sommar2022_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
connys
marina_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider