centrum_host
Emma Carlsson signar kontrakt med Skånela.Foto: Skånela IF

Carlsson ersätter Wiklund

Skånes IF ersätter Maja Wiklund med Emma Carlsson från Rimbo: - Emma är konditionsstark och snabb samt tuff i försvaret vilket vi kommer att synas i Allsvenskan i höst, säger Hasse Jusslin, damansvarig.

Maja Wiklund lämnar Skånela för spel i Västerås och ersättaren Emma Carlsson hämtar man in från upplandskollegan Rimbo. Skånela fick upp ögonen för Emma efter att lagen mötts säsongen 16/17 när Rimbo gick upp i Division 1. Det är konditionsstark, snabb och tuff försvarsspelare som man får in.

Emma kommer att fylla luckan på högerkanten efter Maja:
– Emma har varit en notorisk målskytt under sina år i Rimbo och är redo att ta nästa steg i sin karriär! Vi är glada över att Emma valde Skånela IF och ser framåt emot att hon ska få mäta sin kvalitéer i Allsvenskan till kommande säsong, uppger tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg på Skånelas hemsida

greeknighthelsida
happyhomes_2019
centrum_host_helsida
fme_oktober
ica_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh