moderat_sommar
Emma Carlsson signar kontrakt med Skånela.Foto: Skånela IF

Carlsson ersätter Wiklund

Skånes IF ersätter Maja Wiklund med Emma Carlsson från Rimbo: - Emma är konditionsstark och snabb samt tuff i försvaret vilket vi kommer att synas i Allsvenskan i höst, säger Hasse Jusslin, damansvarig.

centrum_artikel

Maja Wiklund lämnar Skånela för spel i Västerås och ersättaren Emma Carlsson hämtar man in från upplandskollegan Rimbo. Skånela fick upp ögonen för Emma efter att lagen mötts säsongen 16/17 när Rimbo gick upp i Division 1. Det är konditionsstark, snabb och tuff försvarsspelare som man får in.

Emma kommer att fylla luckan på högerkanten efter Maja:
– Emma har varit en notorisk målskytt under sina år i Rimbo och är redo att ta nästa steg i sin karriär! Vi är glada över att Emma valde Skånela IF och ser framåt emot att hon ska få mäta sin kvalitéer i Allsvenskan till kommande säsong, uppger tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg på Skånelas hemsida

landsbygd_sigtuna_helsida
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sommar_sigtuna2020
happyhomes_sommar2020
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
kaa_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider
swedol_outsider