arlandagolf_pan_aug
Emma Carlsson signar kontrakt med Skånela.Foto: Skånela IF

Carlsson ersätter Wiklund

Skånes IF ersätter Maja Wiklund med Emma Carlsson från Rimbo: - Emma är konditionsstark och snabb samt tuff i försvaret vilket vi kommer att synas i Allsvenskan i höst, säger Hasse Jusslin, damansvarig.

Maja Wiklund lämnar Skånela för spel i Västerås och ersättaren Emma Carlsson hämtar man in från upplandskollegan Rimbo. Skånela fick upp ögonen för Emma efter att lagen mötts säsongen 16/17 när Rimbo gick upp i Division 1. Det är konditionsstark, snabb och tuff försvarsspelare som man får in.

Emma kommer att fylla luckan på högerkanten efter Maja:
– Emma har varit en notorisk målskytt under sina år i Rimbo och är redo att ta nästa steg i sin karriär! Vi är glada över att Emma valde Skånela IF och ser framåt emot att hon ska få mäta sin kvalitéer i Allsvenskan till kommande säsong, uppger tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg på Skånelas hemsida

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys