defacto_pan
Foto: Pressbild

Camél Fuglseth tar över Destination Sigtuna

Turismbolaget Destination Sigtuna tas över av Eva Camél Fuglseth tills dess att en permanent lösning efter avgående Camilla Zedendahl hittats.

Camilla Zedendahl slutar sista augusti som VD på Destination Sigtuna. Hon efterträds av Eva Camél Fuglseth som tillförordnad VD. Rekryteringen av ny VD startar denna vecka och väntas vara klar vid årsskiftet.
– Eva Camél Fuglseths breda erfarenhet från besöksnäringen gör att vi känner oss helt trygga i att det viktiga arbete och nätverk som Destination Sigtuna AB driver fortskrider under hösten. Nu startar styrelsen rekryteringsprocessen av en ny VD som kan fortsätta utveckla Sigtuna och Arlandas starka attraktionskraft där hållbarhet och samarbete är viktiga komponenter, kommenterar Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna AB.

Redan nu är Camél Fugleseth engagerad i Destination Sigtuna som projektledare för Sigtuna Litteraturfestival som går i helgen. Hon har tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom hotellbranschen och från Visit Stockholm AB. Sigtuna kommun är störste enskilde ägare av Destination Sigtuna men majoriteten ägs av det lokala näringslivet.

moderaternamaj

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

nationaldag_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

bonava_maj_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

nationaldag_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
oppning_helsida
varfest_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

oppning_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
nationaldag_out
nrh
moderaterna_maj_outsider
connys
sh_oppet
fme_outsider
colorama_april