arlandagolf_pan_aug
Foto: Pressbild

Camél Fuglseth tar över Destination Sigtuna

Turismbolaget Destination Sigtuna tas över av Eva Camél Fuglseth tills dess att en permanent lösning efter avgående Camilla Zedendahl hittats.

marstakalaset_artikel

Camilla Zedendahl slutar sista augusti som VD på Destination Sigtuna. Hon efterträds av Eva Camél Fuglseth som tillförordnad VD. Rekryteringen av ny VD startar denna vecka och väntas vara klar vid årsskiftet.
– Eva Camél Fuglseths breda erfarenhet från besöksnäringen gör att vi känner oss helt trygga i att det viktiga arbete och nätverk som Destination Sigtuna AB driver fortskrider under hösten. Nu startar styrelsen rekryteringsprocessen av en ny VD som kan fortsätta utveckla Sigtuna och Arlandas starka attraktionskraft där hållbarhet och samarbete är viktiga komponenter, kommenterar Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna AB.

Redan nu är Camél Fugleseth engagerad i Destination Sigtuna som projektledare för Sigtuna Litteraturfestival som går i helgen. Hon har tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom hotellbranschen och från Visit Stockholm AB. Sigtuna kommun är störste enskilde ägare av Destination Sigtuna men majoriteten ägs av det lokala näringslivet.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
kontor_thaifong
happyhomes_2019
colorama_april2
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

sommar
arlanda_golf_juli

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

connys
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider