arlandagk_panorama
Foto: Pressbild

Camél Fuglseth tar över Destination Sigtuna

Turismbolaget Destination Sigtuna tas över av Eva Camél Fuglseth tills dess att en permanent lösning efter avgående Camilla Zedendahl hittats.

centrum_tvaar

Camilla Zedendahl slutar sista augusti som VD på Destination Sigtuna. Hon efterträds av Eva Camél Fuglseth som tillförordnad VD. Rekryteringen av ny VD startar denna vecka och väntas vara klar vid årsskiftet.
– Eva Camél Fuglseths breda erfarenhet från besöksnäringen gör att vi känner oss helt trygga i att det viktiga arbete och nätverk som Destination Sigtuna AB driver fortskrider under hösten. Nu startar styrelsen rekryteringsprocessen av en ny VD som kan fortsätta utveckla Sigtuna och Arlandas starka attraktionskraft där hållbarhet och samarbete är viktiga komponenter, kommenterar Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna AB.

Redan nu är Camél Fugleseth engagerad i Destination Sigtuna som projektledare för Sigtuna Litteraturfestival som går i helgen. Hon har tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom hotellbranschen och från Visit Stockholm AB. Sigtuna kommun är störste enskilde ägare av Destination Sigtuna men majoriteten ägs av det lokala näringslivet.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

ridskola_2019_helsida

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

connys
arlandagolf
banner_trerosor
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
sangensemble
icavalsta_semlor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

happyhomes_2019
extravaganza_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider