sommar
Eva Camél FuglsethFoto: Pressbild

Camél Fuglseth ny VD på Destination Sigtuna

Destination Sigtuna behåller sin tillförordnade VD Eva Camél Fuglseth som permanent VD.

marstakalaset_artikel

Många sökte tjänsten som VD på Destination Sigtuna men valet föll på att behålla vice VD Eva Camél Fuglseth som tjänstgjort som tillförordnad VD efter Camilla Zedendahl.
– Valet föll på Eva Camél Fuglseth eftersom hon med sitt starka driv, sin stora sociala förmåga och breda erfarenhet från besöksnäringen gör att hon är den absolut bästa kandidaten av de femtiotalet starka personer som sökte jobbet, kommenterar Destination Sigtunas VD Björn Jonzon.

Eva Camél Fuglseth har en bakgrund från Visit Stockholm och arbetat med internationell marknadsföring där, hon har också arbetat för branschorganisationen Congrex Sweden AB. Destination Sigtuna ägs till 46 procent av Sigtuna kommun och resterande del av näringslivet. Enligt ett pressmeddelande omsatte besöksnäringen i kommunen 40,1 miljarder 2015, det inkluderar dock flygverksamheten på Arlanda.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
colorama_april2
sommar
ica_valsta_choklad
sommar_centrum

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
defacto_outsider
nrh