defacto_pan
Eva Camél FuglsethFoto: Pressbild

Camél Fuglseth ny VD på Destination Sigtuna

Destination Sigtuna behåller sin tillförordnade VD Eva Camél Fuglseth som permanent VD.

Många sökte tjänsten som VD på Destination Sigtuna men valet föll på att behålla vice VD Eva Camél Fuglseth som tjänstgjort som tillförordnad VD efter Camilla Zedendahl.
– Valet föll på Eva Camél Fuglseth eftersom hon med sitt starka driv, sin stora sociala förmåga och breda erfarenhet från besöksnäringen gör att hon är den absolut bästa kandidaten av de femtiotalet starka personer som sökte jobbet, kommenterar Destination Sigtunas VD Björn Jonzon.

Eva Camél Fuglseth har en bakgrund från Visit Stockholm och arbetat med internationell marknadsföring där, hon har också arbetat för branschorganisationen Congrex Sweden AB. Destination Sigtuna ägs till 46 procent av Sigtuna kommun och resterande del av näringslivet. Enligt ett pressmeddelande omsatte besöksnäringen i kommunen 40,1 miljarder 2015, det inkluderar dock flygverksamheten på Arlanda.

nationaldag_helsida

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

nationaldag_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

varfest_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

bonava_maj_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
happyhomes_2019
moderaternamaj

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

connys
sh_oppet
colorama_april
oppning_outsider
nationaldag_out
fme_outsider
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
nrh
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider