arlandagk_panorama
Eva Camél FuglsethFoto: Pressbild

Camél Fuglseth ny VD på Destination Sigtuna

Destination Sigtuna behåller sin tillförordnade VD Eva Camél Fuglseth som permanent VD.

centrum_tvaar

Många sökte tjänsten som VD på Destination Sigtuna men valet föll på att behålla vice VD Eva Camél Fuglseth som tjänstgjort som tillförordnad VD efter Camilla Zedendahl.
– Valet föll på Eva Camél Fuglseth eftersom hon med sitt starka driv, sin stora sociala förmåga och breda erfarenhet från besöksnäringen gör att hon är den absolut bästa kandidaten av de femtiotalet starka personer som sökte jobbet, kommenterar Destination Sigtunas VD Björn Jonzon.

Eva Camél Fuglseth har en bakgrund från Visit Stockholm och arbetat med internationell marknadsföring där, hon har också arbetat för branschorganisationen Congrex Sweden AB. Destination Sigtuna ägs till 46 procent av Sigtuna kommun och resterande del av näringslivet. Enligt ett pressmeddelande omsatte besöksnäringen i kommunen 40,1 miljarder 2015, det inkluderar dock flygverksamheten på Arlanda.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

icavalsta_semlor

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sangensemble
arlandagolf
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
connys
ridskola_2019_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet