julbanner
Fika från RC ChocolatFoto: RC Chocolat

Caféer i White Guide

Tant Brun och RC Chocolat finns med i årets version av White Guide gällande caféer i landet.

Sigtuna har inte bara med två krogar i White Guide utan när det listas bästa caféer i landet så är även RC Chocolat och Tant Bruns kaffestuga med. White Guide har listat drygt 330 caféer i Sverige och i maj ska de presentera vinnare i olika kategorier.

sportfiskebanner2
happy_homes_juli
icavalsta_julbanner
fme_jul
sigtuna_funkis
defacto_host2018

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

lager_bilnet
julbanner2
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

funkis_2
outsider
objekt3
sigtunavatten_standard
objekt4
connys
nrh_lania
komvuxq3_4
colorama_vinter
vanster_jul
objekt2