centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Café i Valsta invigdes

Det nya café i Valsta invigdes på lördagen av Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Valsta Centrum har fått sitt efterlängtade café som invigdes på lördagen. Det blev tal av kommunstyrelsens ordförande Olov Holst och samtidigt höll Valsta/Steninge stadsdelsförening julmarknad med aktiviteter för stora och små. Även Lucia kröntes, mer info Lucia kommer senare på söndagen.

Som märsta.nu tidigare rapporterat är det Skyddsvärndet som driver caféet.
– Cafét är mycket efterlängtat och en del av arbetet med att göra Valsta till en plats där alla känner sig välkomna och trygga, skriver Moderaterna på sin facebooksida.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

speedy_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

defacto_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

happy_homes_mars
2020_helsida
festspec_corona_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
nrh