moderaterna_sep2020
Antonio med beviset från Tripadvisor Foto: Insändarbild

Café & Bistro Valvet får utmärkelse

Bistro & Café Valvet har får en utmärkelse av Tripadvisor för Travellers Choice Awards.

centrum_artikel

När resenärerna får säga sitt så får Bistro & Café Valvet på Stora gatan högt betyg. De kan nu sätta upp Tripadvisors ”Travellers Choice Awards 2020” på väggen. För att få utmärkelsen måste man ha fått ett högt betyg av ett stort antal gäster som samtidigt är medlemmar i Tripadvisor.
– Vi är så otroligt tacksamma och glada för denna utmärkelse. Det som betyder extra mycket är att det är våra gäster som har gett oss denna utmärkelsen. En riktigt energikick! Det ger oss så mycket energi och inspiration att jobba ännu hårdare för att göra våra gäster nöjda i fortsättningen, säger bröderna Antonio och Abraham Gummussoy.

Bröderna startade upp i Sigtuna 2006 som ett café, 2017 tog de steget över till Bistro och mer fokus på mat och dryck.
– När vi byte koncept så var vi till en början spänd hur ett mer internationellt koncept skulle tas emot. Därför känns det extra kul att få detta pris som markerar en milstolpe för oss, fortsätter bröderna.

speedy_vinter_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

landsbygdsdag
2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
corner_helsida
connys_helsida
helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

personal_sandstrom_helsida
boisigtuna
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
outsider
nrh
corner_outsider
personal_outsider