centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Byggstart på E4:an förbi Arlandastad

I måndags startade arbetet med att bygga om E4:an förbi Trafikplats Märsta.

centrum_artikel

En tunnel ska byggas mellan östra och västra Arlandastad, arbetet startade i måndags enligt Trafikverket. I samband med arbetet kan det uppstå en del köer norrut och vägen smalnas av samtidigt som hastigheten sänks till 70 km/h. Antalet körfält förändras inte men det kan ändå uppstå köer när det är mycket trafik. Med den nya tunneln kommer bilar, gående och cyklar kunna passera mellan båda sidor av E4. Det kommer även förekomma att körfält flyttas under arbetets gång. 2021 kommer E4:an att återställas.

marina_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
kcbygg_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

defacto_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

swedol_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
nrh