halloween_centrum
Foto: märsta.nu

Byggnadsarbete i Märsta Centrum efter att plattor lossnat

Efter att plattor lossnat från en fasad i Märsta Centrum så byts alla plattor ut uppger Sveriges Radio.

centrum_artikel

En-två plattor lossnade i början av juni från en nyrenoverad fastighet i Märsta Centrum, plattan landade på ett skärmtak och träffade inte någon. Men med anledning av det har FastPartner krävt att den som byggde fastigheten ska åtgärda ett byte av fasad, alla plattor ska plockas ner och det blir annan typ av fasad, rapporterar Radio Stockholm.
– Det sitter kakelplattor på fasaden och en sådan lossade. Och då har vi tillsammans med entreprenören valt att egentligen knacka ner alla plattor som sitter på fasaden. Och ersätta med en ny fasad, säger Patrik Arnqvist, regionchef på FastPartner till Radio Stockholm.

Eftersom det är ett nybyggt hus räknas det till konstruktionsfel på byggnaden, arbetet pågår för fullt varav alla byggställningar centrumet. Det är inte känt när arbetet ska vara klart.

defacto_helsida
dack-helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

bostad_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

connys_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys