sommar
Foto: märsta.nu

Byggnadsarbete i Märsta Centrum efter att plattor lossnat

Efter att plattor lossnat från en fasad i Märsta Centrum så byts alla plattor ut uppger Sveriges Radio.

marstakalaset_artikel

En-två plattor lossnade i början av juni från en nyrenoverad fastighet i Märsta Centrum, plattan landade på ett skärmtak och träffade inte någon. Men med anledning av det har FastPartner krävt att den som byggde fastigheten ska åtgärda ett byte av fasad, alla plattor ska plockas ner och det blir annan typ av fasad, rapporterar Radio Stockholm.
– Det sitter kakelplattor på fasaden och en sådan lossade. Och då har vi tillsammans med entreprenören valt att egentligen knacka ner alla plattor som sitter på fasaden. Och ersätta med en ny fasad, säger Patrik Arnqvist, regionchef på FastPartner till Radio Stockholm.

Eftersom det är ett nybyggt hus räknas det till konstruktionsfel på byggnaden, arbetet pågår för fullt varav alla byggställningar centrumet. Det är inte känt när arbetet ska vara klart.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
marstakalas_helsida
kontor_thaifong
happyhomes_2019
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys