defacto_pan
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Busskaoset: Tar alltid en tidigare buss

Många har reagerat efter märsta.nu:s rapportering om busstrafiken under den nya vintertabellen: - Att det ska vara 5-6 minuter tillgodo vid Märsta station stämmer inte, säger en läsare.

SL har tidigare i veckan bemött kritiken mot busstidtabellerna och särskilt buss 580 som märsta.nu rapporterat om varit sen och full. Reaktionerna från kommuninvånare efter artikeln har varit fortsatt kraftig, både på sociala medier och via kontakt med redaktionen:
– Jag behöver alltid ta en tidigare buss på morgonen för att den jag vanligtvis tar alltid kommer fram när det är 1-2 min kvar tills pendeltåget ska åka och då måste vi alla springa. Hälften kommer inte ens fram och missar såklart tåget. Vad som är kul är att dom enligt tidtabellen ska vara framme så att man har minst 5 min på sig, men det händer i princip aldrig, uppger en läsare.

Läsare efter läsare vittnar egentligen om samma sak, buss 580 är sen och fullsatt. Nu har även buss 579 kritiserats för att den fått en ändring på ca 15 minuter.

arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
EXTRA

Här är barnen som ploggar på idrotten

Ung & Student SVT:s Lilla Aktuellt besökte i veckan Steningehöjdens skola för att skolans elever "ploggar": - Vi har hitills ploggat med elever i år 2-6 men tanken är att alla elever på skolan ska plogga, säger idrottsläraren Jessica Brissman.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider