julhandel

Bussar påstås läcka olja eller glykol

En film om att bussarna som står på Arrivas garage i Märsta påstås visa att de läcker olja eller glykol: - Det är vatten som rinner från bussar som är nytvättade, säger Ishak Dan, presstalesperson vid Arriva i Märsta.

marstac_aug

Filmen har fått stor genomslagskraft på facebook där den under tisdagen hade visats ca 12 000 gånger och delats 62 gånger. Tiotusentals facebookanvändare har således nått av filmen som visar att det rinner vätska från bussarna. Enligt filmen ska det röra sig om olja eller glykol.

Ett påstående som Izhak Dan, presstalesperson vid Arriva, dementerar.
– Vi känner till filmen och har sett den tidigare, det vi ser är att vatten rinner från nytvättade bilar, det är varken olja eller glykol, säger han till märsta.nu

Undersökt saken
I samband med att Arriva fick kännedom om filmen ska man ha skickat folk ut till garaget i Märsta för att undersöka om det verkligen stämde att bussarna läckte olja eller glykol.
– Vi har skickat ut folk som är högt uppsatta inom verkstad på Arriva. De har luktat, smakat och skrapat, det är absolut inget annat än vatten. Dessutom är det väldigt lite glykol som används i bussarna på sommaren, fortsätter Izhak Dan.

Vill få den bortplockad
Arriva kommer nu agera för att få filmen bortplockad från Facebook:
– Vi tänker undersöka hur vi kan få bort den, detta är falskt, inte fake men falskt. Det är vatten, inget annat. Ingen olja, visst det finns fläckar på marken men det har vi skrapat på och undersökt. Vi har en avdelning för kontroller som ofta är ute på besök hos garagen, säger Izhak Dan.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

forskontor
dackia_vinter2018
banner_december
farbrorbla_host2017
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

magget_dejt
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

jul2018
solrosvagen28
colorama_jan
vidargatan7
vanster_mote
standard
julgranshamtning
dogranch
Festspecialisten – Standard
connys
slutstation
frisyr2018
cricketklubben
lions_standard
blackfriday
nfc_vinter
yrkesutbildningen
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
jul2018