defacto_pan2020
Sju restauranger medverkar i en gemensam hamburgerkampanj på Arlanda i sommar. Foto: Pressbild

Burgarsatsning på Arlanda

Arlanda lanserade i våras en satsning på hamburgare och intensifierar satsningen under sommaren då sju restauranger deltar i ett gemensamt koncept.

centrum_artikel

Burgers & Shakes är ett initiativ som sju restauranger medverkar i på Arlanda. Allt från Pontys in the air till Max har gjort gemensam sak och skapat egna menyer som hittas på restaurangerna i sommar.
– Den här typen av streetfood passar också perfekt på Arlanda, och det känns rätt och modernt att ta fram menyer och erbjudanden med alkoholfria alternativ, säger Niklas Sundberg, ansvarig för kommersiella koncept hos Swedavia.
Framöver kan det bli aktuellt med andra typer av koncept bland både restauranger eller andra aktörer.
– Vi kommer att lansera fler liknande kampanjer framöver. Vi har flera framstående krögare och konditorer på plats på Arlanda idag, men vi behöver göra ett bättre jobb med att lyfta fram det och att guida våra besökare och kunder i det utbud som finns, fortsätter Niklas Sundberg.

Medverkande krogar i kampanjen är förutom Max och Pontus in the air även Andersson, Gastropub, New Orleans, Himmel & Hav samt Taste of Scandinavia. Samtliga har unika erbjudanden enligt konceptet Burgers & Shakes.

speedy_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

stottasigtuna_helsida
marina_helsida
happy_homes_mars
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

valvet_helsida
sommarlov_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

defacto_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

studenten2020_helsida
swedol_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider
speedy_outsider