sommar
Lars Bryntesson Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Bryntesson vill bli regionråd

Sigtuna kommuns förre kommunstyrelseordförande Lars Bryntesson (S) kandiderar till att bli nytt regionråd i Region Stockholm.

marstakalaset_artikel

Socialdemokraterna ska välja ny gruppledare och regionråd i Region Stockholm. Lars Bryntesson som var Kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna under några år är en av kandidaterna.
– Jag kandiderar till uppdraget för att på allvar kunna förverkliga våra idéer och möta de utmaningar vi står inför. Jag vill medverka till en modern politik med budskap som ger hopp och framtidstro. För vi behöver ge människor i vår region något nytt att längta till, skriver Bryntesson på Facebook.

De tre senaste åren har Bryntesson arbetat på Finansdepartementet som statsråd med uppdrag att samordna det nationella genomförandet av Agenda 2030. Han sitter även i landstingsfullmäktige med ledande uppdrag. Bryntesson och Socialdemokraterna har siktet inställt på ett maktövertagande i valet 2022.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
colorama_april2
sommar_centrum

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider