defacto_pan
Obs! Mobilen på bilden har inget med artikeln att göra.Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Bröt sönder mobil-Får böta 29 000

En märstabo får betala hela 29 000 i dagsböter efter att tagit sönder en annan persons telefon.

rosta_sigtuna2

En man från Märsta bröt sönder en kvinnas telefon i Ockelbo förra sommaren. Kvinnan polisanmälde saken och märstabon erkände förloppet. Efter dom i Södra Norrlands tingsrätt blir det en dyr historia för märstabon. Han ska betala dagsböter på totalt 29 000 kronor. Dagsböter baserar sig på en persons inkomster varav det höga bötesbeloppet. Telefonen ansågs vara värd 5000 kronor enligt kvinnan som inte ens gjorde anspråk på något. Rätten anser att märstabon gjort sig skyldig till skadegörelse.

happyhomes_2019
rosta_sigtuna2
ica_valsta_choklad
bonava_maj_helsida
eu_sap
moderaternamaj

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

v_eu_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

colorama_april2
varfest_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

sh_bovard_out
sh_oppet
colorama_april
nrh
v_eu
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
connys
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
oppning_outsider