event_panorama
Foto: Felix Siljebäck-Larsen
Foto: Felix Siljebäck-Larsen
Foto: Felix Siljebäck-Larsen
Foto: Felix Siljebäck-Larsen

Brons för Duvert på VM

Elliot Duvert gjorde succé i VM i Colombia och knep en bronsplats.

För bara några veckor sedan blev det klart att Elliot Duvert fick representera Sverige i JVM i Colombia. Tidigt på onsdagsmorgonen stod han som bronsmedaljör i 10-kamp. Det var dessutom första gången någonsin som Sverige tar två medaljer i samma gren i JVM i och med att Jacob Thelander kom tvåa.
– Elliot avverkade gren efter gren med nytt personligt rekord nästan varje gång. I längd förbättrade han sig med hela 42 cm till 7.25 och på 400 m med nära sekunden till 51.05. I stav höjde han sina 4.76 till först 4.80 och sedan 4.90 som han klarade i första försöket och testade även drömgränsen 5.00. För att få lite perspektiv på stavresultatet så noterar man att 5.05 räckte för final i den individuella tävlingen, berättar en glad pappa Johnny Duvert.

Elliot tränas av Janne Samuelsson som har stor del i hans framgångar och de sju personliga rekorden. Elliot toppade formen i exakt rätt tid. Han höll norrmannen bakom sig och satte personbästa med över 250 poäng i serien. Genom tiderna är han fyra på svenska P19-listan.

social_helsida
ewas_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

connys_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
event_outsider
nrh
mp_outsider2022
connys
moderat_outsider
outsider_social
ewas_outsider