moderaterna_panorama
Josefin Brodd (M)Foto: Sigtuna kommun
Kerstin Eriksson (KD)Foto: Sigtuna kommun

Brodd lämnar som nämndordförande

Josefine Brodd kliver av posten som ordförande i Äldre- och omsorgsnämnden och ersätts av Kerstin Eriksson (KD).

Brodd har varit ordförande sedan 2019 när hon tog över ordförandeskapet istället för Karsten Bjärbo (KD) som klev av på grund av hälsoskäl. Sista året av mandatperioden blir det på nytt KD som tar över ordförandeklubban i och med Kerstin Eriksson. Kommunledningen bestående av (M), (C), (L), (KD) och (SfS) har bestämt att samtliga styrande partier ska ha en ordförandepost i en nämnd.
– Pandemin har såklart präglat arbetet och tyvärr blev mycket av det planerade utvecklingsarbetet under 2020 satt på paus. Den extrema situation vi då befann oss i gav däremot värdefulla insikter om vilka satsningar som behövs framåt. Förra året var intensivt, men i en positiv bemärkelse till skillnad från föregående år. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för en bättre äldreomsorg och omsorg för funktionsnedsatta tillsammans med Kerstin Eriksson, säger Josefin Brodd (M), i ett uttalande.

centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida
helsida
defacto_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
retro_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

logistik_outsider
swedol_outsider
retro_outsider
connys
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider