centrum_jul_panorama
Det har varit många tillbud med järnvägsövergången i RosersbergFoto: MMS-Bild/Arkiv

Bro byggs över Ostkustbanan i Rosersberg

Järnvägskorsningen över Ostkustbanan kommer att stängas av inom kort, istället ska en bro över Ostkustbanan att byggas.

defacto_jul_artikel

Det har varit många tillbud i järnvägskorsningen vid Slottsvägen. Ostkustbanan som går där är i behov av få tillbud för att trimma trafiken. Därför kommer korsningen under hösten eller tidig vinter att stängas av, istället ska en bro byggas över järnvägen. Kostnaden för bron är beräknad till 62 miljoner kronor, medel som Trafikverket skjuter in. Under tiden kommer fordonstrafiken från Slottsvägen att ledas om via Metallvägen och Skansvägen ut till Norrsundavägen.

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
defacto_jul
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

julbord_helsida
tp_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
connys
julbord
tp_outsider
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh