center_pan21
Foto: Bring

Bring satsar på logistikanläggning i Rosersberg

Bring kommer att bygga upp en så kallad Shelfless anläggning i Rosersberg för att kunna möta efterfrågan på paketutlämning i Stockholmsområdet.

Shelfless finns sedan tidigare i Oslo och nu kommer konceptet till Stockholm Nord, Rosersberg. Bring bygger etablerar logistikyta för ändamålet att snabbt kunna leverera paket i hela stockholmsområdet från nätbutiker inom bara några timmar efter beställning.
– Shelfless är en av våra största satsningar på e-handelslogistik och snabba och gröna leveranser. Rosersberg har ett bra geografiskt läge, nära både Arlanda, Stockholm city och Uppsala. Läget möjliggör att vi kommer kunna leverera inom samma dag till över tre miljoner människor, säger Per Öhagen, koncerndirektör för e-handel och logistik.

Den aktuella lokalen är nyetablerad och tas i bruk under hösten och vintern, den ska sen byggas om och anpassas.
– Shelfless blir revolutionerande för de nätbutiker som vill etablera sig och växa på den nordiska marknaden. Eftersom samma teknologi finns i Oslo, betyder det att nätbutikerna kommer kunna erbjuda leverans redan samma dag till nästan fem miljoner människor i Sverige och Norge. Dessutom blir majoriteten av leveranserna fossilfria, säger Per Öhagen.

Leveranstid och pris är viktiga aspekter för Brings kunde. Med Shelfless uppfyller man det samtidigt som man har hållbarhet och transparens.
– Vi ser att kunderna vill ha full koll på hela köpresan – vilket blir möjligt med vår digitala lösning. Trots att vi använder oss av avancerad teknologi så ska det vara enkelt att använda sig av, och ansluta till Shelfless, som i princip är en “plug-and-play”-lösning, uppger Öhagen.

2020_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
mp_host_helsida
andersojag
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
defacto_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

connys_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
bostad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
andersojag_outsider