arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

BrF Tallen ordnade gigantisk pumpa

HSB BrF Tallen i Valsta tog Halloweenfirandet till en ny nivå då man ordnade fram en 293 kilos pumpa på gården.

centrum_pask

BrF Tallen i Valsta ställer ut en 293 kilo står pumpa på gården. Bakgrunden är att en styrelsemedlems dotter vunnit pumpan och som en rolig grej tyckte man i styrelsen att man skulle plocka hem pumpan till området. Den fraktades genom stan och en fastighetsskötare ägnade en hel dag åt att gröpa ur, dekorera och förse den med belysning.
– Det blev ca 100 kilo ”pumpakött” för den som ville koka soppa och på onsdagen ställdes den upp vid Baldergatans slut, till mångas glädje, säger Anders Fällmar på BrF Tallen.

happyhomes_2019
bonava_helsida
logistik_utbildning

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

centrum_pask_helsida

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

fme_helsida
1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

sigtunavatten_standard

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

colorama_april2
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

defacto_helsida
fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

valsta_utveckling

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
valsta_utveckling_2