defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

BrF Tallen ordnade gigantisk pumpa

HSB BrF Tallen i Valsta tog Halloweenfirandet till en ny nivå då man ordnade fram en 293 kilos pumpa på gården.

BrF Tallen i Valsta ställer ut en 293 kilo står pumpa på gården. Bakgrunden är att en styrelsemedlems dotter vunnit pumpan och som en rolig grej tyckte man i styrelsen att man skulle plocka hem pumpan till området. Den fraktades genom stan och en fastighetsskötare ägnade en hel dag åt att gröpa ur, dekorera och förse den med belysning.
– Det blev ca 100 kilo ”pumpakött” för den som ville koka soppa och på onsdagen ställdes den upp vid Baldergatans slut, till mångas glädje, säger Anders Fällmar på BrF Tallen.

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

defacto_host2018
happy_homes_juli
sportfiskebanner2
lager_bilnet
icavalsta_julbanner
fme_jul
sigtuna_funkis

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

julbanner2
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

objekt3
colorama_vinter
komvuxq3_4
nrh_lania
sigtunavatten_standard
vanster_jul
connys
objekt2
outsider
funkis_2
objekt4