moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

BrF Tallen ordnade gigantisk pumpa

HSB BrF Tallen i Valsta tog Halloweenfirandet till en ny nivå då man ordnade fram en 293 kilos pumpa på gården.

BrF Tallen i Valsta ställer ut en 293 kilo står pumpa på gården. Bakgrunden är att en styrelsemedlems dotter vunnit pumpan och som en rolig grej tyckte man i styrelsen att man skulle plocka hem pumpan till området. Den fraktades genom stan och en fastighetsskötare ägnade en hel dag åt att gröpa ur, dekorera och förse den med belysning.
– Det blev ca 100 kilo ”pumpakött” för den som ville koka soppa och på onsdagen ställdes den upp vid Baldergatans slut, till mångas glädje, säger Anders Fällmar på BrF Tallen.

centrum_helsida2020

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

colorama_jul
happyhomes_2019
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

teatergrillen_outsider
connys
nrh