centrum_panorama2020
Johan Lundgren på Karby VVSFoto: Pressbild

Bravida köper upp Karby VVS

Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

centrum_artikel

Johan Lundgren grundade Karby VVS 1991 som ett fåmansbolag, under åren ökade uppdragen för företaget inom VVS och värmelösningar och de senaste tio åren har man varit en del av Comfortkedjan. Nu köps man upp av Bravida som stärker upp sitt engagemang i norra Stockholm:
– Bravida i region Uppland ser en tydlig potential genom att förstärka verksamheten inom vs-service i Märsta och Uppsala. Märstaföretaget Karby VVS passar perfekt, nu får vi ytterligare en disciplin till i Märsta utöver el och kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud framförallt avseende hållbara installationer. Karby är ett stabilt vs-bolag med lång historia lokalt på orten, säger Johan Brodin, regionchef på Bravida Uppland.

Karby VVS har 14 anställda och omsätter 42 miljoner kronor. Johan och hans fru har drivit företaget sedan starten. Johan ser fram emot att bli en del av Bravida-koncernen:
– Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

happyhomes_2019
centrum_helsida2020

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

defacto_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

2020_helsida
teatergrillen_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
nrh
speedy_outsider
connys
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider