sommar
Johan Lundgren på Karby VVSFoto: Pressbild

Bravida köper upp Karby VVS

Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

Johan Lundgren grundade Karby VVS 1991 som ett fåmansbolag, under åren ökade uppdragen för företaget inom VVS och värmelösningar och de senaste tio åren har man varit en del av Comfortkedjan. Nu köps man upp av Bravida som stärker upp sitt engagemang i norra Stockholm:
– Bravida i region Uppland ser en tydlig potential genom att förstärka verksamheten inom vs-service i Märsta och Uppsala. Märstaföretaget Karby VVS passar perfekt, nu får vi ytterligare en disciplin till i Märsta utöver el och kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud framförallt avseende hållbara installationer. Karby är ett stabilt vs-bolag med lång historia lokalt på orten, säger Johan Brodin, regionchef på Bravida Uppland.

Karby VVS har 14 anställda och omsätter 42 miljoner kronor. Johan och hans fru har drivit företaget sedan starten. Johan ser fram emot att bli en del av Bravida-koncernen:
– Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
defacto_helsida
bonava_juli_hel

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

sigtunavatten_standard

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sommar
colorama_april2
ica_valsta_choklad
sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
connys