moderaterna_sep2020
Johan Lundgren på Karby VVSFoto: Pressbild

Bravida köper upp Karby VVS

Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

Johan Lundgren grundade Karby VVS 1991 som ett fåmansbolag, under åren ökade uppdragen för företaget inom VVS och värmelösningar och de senaste tio åren har man varit en del av Comfortkedjan. Nu köps man upp av Bravida som stärker upp sitt engagemang i norra Stockholm:
– Bravida i region Uppland ser en tydlig potential genom att förstärka verksamheten inom vs-service i Märsta och Uppsala. Märstaföretaget Karby VVS passar perfekt, nu får vi ytterligare en disciplin till i Märsta utöver el och kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud framförallt avseende hållbara installationer. Karby är ett stabilt vs-bolag med lång historia lokalt på orten, säger Johan Brodin, regionchef på Bravida Uppland.

Karby VVS har 14 anställda och omsätter 42 miljoner kronor. Johan och hans fru har drivit företaget sedan starten. Johan ser fram emot att bli en del av Bravida-koncernen:
– Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
festspec_host2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider