defacto_pan
Brasan tändesFoto: Magnus Granhagen
Vårtal i HusbyFoto: Magnus Granhagen

Brasan tändes i Husby

I Husby fick man ordning på en brasa och höll sitt Valborgsfirande enligt planerna.

I Husby firades Valborg vid Husby skola av Husby Ärlinghundra Hembygdsförening. Våren hälsades välkommen i ett vårtal av Jan-Peter Alm och under hela kvällen kunde man besöka Hembygdsgården samt köpa korv och kaffe eller njuta av buljongsoppa.

mp_eu
v_eu_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

eu_sap
varfest_helsida
bonava_maj_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

happyhomes_2019
moderaternamaj
ica_valsta_choklad

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

oppning_helsida

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

fme_outsider
oppning_outsider
mp_eu_outsider
bonava_maj_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
v_eu
nrh
connys
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider