abs_pask
Brasan tändesFoto: Magnus Granhagen
Vårtal i HusbyFoto: Magnus Granhagen

Brasan tändes i Husby

I Husby fick man ordning på en brasa och höll sitt Valborgsfirande enligt planerna.

I Husby firades Valborg vid Husby skola av Husby Ärlinghundra Hembygdsförening. Våren hälsades välkommen i ett vårtal av Jan-Peter Alm och under hela kvällen kunde man besöka Hembygdsgården samt köpa korv och kaffe eller njuta av buljongsoppa.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

speedy_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

2020_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

marina_helsida
happy_homes_mars
ridskola2020_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider