moderat_jul_nyar
Brasan tändesFoto: Magnus Granhagen
Vårtal i HusbyFoto: Magnus Granhagen

Brasan tändes i Husby

I Husby fick man ordning på en brasa och höll sitt Valborgsfirande enligt planerna.

I Husby firades Valborg vid Husby skola av Husby Ärlinghundra Hembygdsförening. Våren hälsades välkommen i ett vårtal av Jan-Peter Alm och under hela kvällen kunde man besöka Hembygdsgården samt köpa korv och kaffe eller njuta av buljongsoppa.

colorama_jul

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
happyhomes_2019

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

teatergrillen_outsider
nrh
connys