defacto_pan2020
Brandkår på SödergatanFoto: MMS-Bild

Brandlarm till förskola

Brandkår fick åka till en förskola på Södergatan i Märsta med anledning av att det luktade rök.

centrum_artikel

Strax före klockan 15 larmades brandkår till en förskola på Södergatan i Märsta efter att röklukts känts inne i lokalerna. Brandkår hittade ingen brand inne på förskolan utan det handlade om en torrkokning i trappen bredvid som fick hanteras. Ingen från förskolan behövde lämna lokalerna utan brandkår hanterade situationen utan problem. Vid 15.30-tiden var ärendet avslutat.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

defacto_helsida
valvet_helsida
stottasigtuna_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

kcbygg_helsida
connys_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider