sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild/SSR

Brandkåren varnar för påstridigt sotarföretag

Brandkåren Attunda varnar återigen för oseriösa sotare då många ringt in om att ett företag erbjuder sina tjänster.

rosta_sigtuna2

Bara Attunda Sot & Vent får sota i Brandkåren Attundas distrikt som omfattar bland annat Sigtuna kommun. Nu har Brandkåren Attunda fått in samtal om att ett annat företag erbjuder sina tjänster, men sotningen från det företaget är alltså inte godkänt och man får som kund inte anlita dem. Brandkåren Attunda skriver på sin hemsida att kommunens sotare inte ringer upp via telefon för sotning utan en avisering kommer med posten när det är dags.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

eu_sap
rosta_sigtuna2

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
moderaternamaj
oppning_helsida
oppning_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
fme_outsider
connys
nationaldag_out
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
v_eu
bonava_maj_outsider
nrh
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
colorama_april