centrum_tvaar
Foto: Pressbild/SSR

Brandkåren varnar för påstridigt sotarföretag

Brandkåren Attunda varnar återigen för oseriösa sotare då många ringt in om att ett företag erbjuder sina tjänster.

centrum_tvaar

Bara Attunda Sot & Vent får sota i Brandkåren Attundas distrikt som omfattar bland annat Sigtuna kommun. Nu har Brandkåren Attunda fått in samtal om att ett annat företag erbjuder sina tjänster, men sotningen från det företaget är alltså inte godkänt och man får som kund inte anlita dem. Brandkåren Attunda skriver på sin hemsida att kommunens sotare inte ringer upp via telefon för sotning utan en avisering kommer med posten när det är dags.

ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

happyhomes_2019
karby_varme1
banner_trerosor
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

connys

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

icavalsta_semlor

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
karby2