defacto_pan

Bränder under fredagen

Det brann på två platser i kommunen under dagen.

sportlov_centrum

Brandkår larmades först till en brand vid Sigtuna tennishall klockan 12.30. Det handlade om ca 40-50 kvadratmeter enligt brandkåren. Vid 13-tiden kom nytt larm. Denna gång till Norrsundavägen i Rosersberg där det brann i en blomrabatt. Den hanterades snabbt av brandkår. Det råder även fortsatt eldningsförbud och det är mycket torrt i skog och mark.

ridskola_2019_helsida
sportlov2019
banner_trerosor
EXTRA

Uppdaterad Väktare slagen och rånad i Valsta

Blåljus Polis och polishelikopter är i Valsta med anledning av ett större bråk: - Det var ordningsvakt som larmade om bråk mellan ungdomar utanför centrum, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

EXTRA

Polis drog vapen i centrala Märsta

Blåljus Polis försökte stoppa en bil i centrala Märsta som istället gasade på, när de sedan fick stopp på den så sprang två personer iväg: - Poliserna riktade vapen mot bilen, säger ett vittne till märsta.nu

sangensemble
EXTRA

Åklagaren: En person anhållen på sannolika skäl

Blåljus Kammaråklagare Robert Wahlqvist bekräftar i ett pressmeddelande att en person anhållits på sannolika skäl misstänkt för mordet på tonåringen i elljusspåret i Valsta: - Jag kan bekräfta att det påträffats en avliden person i Märsta i går kväll och att det på grund av omständigheter, som jag i nuläget inte kan gå närmare in på, har inletts en förundersökning om misstänkt mord.

icavalsta_semlor
EXTRA

Dödsfall utreds som mord: ”Ska finnas gärningsman”

Blåljus Omständigheterna kring den döde pojken som hittades död i Valsta under onsdagen är mycket oklara: - Det som står på hemsidan är det vi går ut med, det råder kraftig sekretess i det ärendet, säger Jens Mårtensson, vakthavande befäl vid Polisen i Stockholm till Aftonbladet.

Extra

Död person hittad i Märsta

Blåljus Polis har startat en mordutredning efter att en kropp hittats utomhus i en skog under onsdagskvällen.

connys
EXTRA

Pojke rånad på mobilen

Blåljus En pojke i 15-årsåldern rånades på sin mobil i Sigtuna under lördagen: - Det ska ha skett vid en skola, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard
EXTRA

Man nedslagen och rånad på 2000 kronor

Blåljus En 28-årig man från Märsta var ute på krogen i lördags kväll, när han skulle hem vid 20.30-tiden attackerades han och rånades av tre personer: - De kom från ingenstans, säger märstabon till märsta.nu

Snöröjare körde rattfull på Arlanda

Blåljus En snöröjare på Arlanda misstänks för rattfylleri efter att ha stoppats av polis inne på airside: - Han blåste positivt och misstänks för rattfylleri, det kunde ha hänt väldigt allvarliga saker då det var inne på flygplatsområdet, säger Håkan Larsson på Arlandapolisen, till Aftonbladet.

defacto_helsida

Brand i radhus

Blåljus Brandkår larmades till en brand i ett radhus i Sigtuna under lördagseftermiddagen.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider