defacto_panorama

Bränder under fredagen

Det brann på två platser i kommunen under dagen.

Brandkår larmades först till en brand vid Sigtuna tennishall klockan 12.30. Det handlade om ca 40-50 kvadratmeter enligt brandkåren. Vid 13-tiden kom nytt larm. Denna gång till Norrsundavägen i Rosersberg där det brann i en blomrabatt. Den hanterades snabbt av brandkår. Det råder även fortsatt eldningsförbud och det är mycket torrt i skog och mark.

sap_valet2018
EXTRA

Barn plockades upp ur bassäng

Blåljus Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

socialutmarkelse
EXTRA

Tillslag mot lägenhet

Blåljus Polis slog till mot en lägenhet på Västra bangatan under eftermiddagen: - Det är ett utredningsärende, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Extra

uppdaterad Bilar krockade i rondell

Blåljus Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

happy_homes_juli
vuxenutbildning2
EXTRA

Hotades med pistol i Sigtuna

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om olaga hot och vapenbrott sedan en kvinna och hennes kompis hotats av en man med pistol: - Han ska ha riktat en pistol mot henne, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

sportfiskebanner2
EXTRA

Kvinna misshandlad i Valsta

Blåljus En kvinna uppgav tidigt i morse att hon misshandlats av flera personer i Valsta: - Hon fick vård av ambulans men oklart om hon fördes till sjukhus, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

EXTRA

Yngling misshandlades

Blåljus En pojke i yngre tonåren misshandlades av tre andra tonåringar under måndagskvällen: - Han behövde inte uppsöka sjukhus, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

nfc_vinter
yearlingsales
objekt2
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
outsider_defacto
sap_outsider
val2018
objekt4
forskontor
outsider_moderat
connys
sigtunavatten_standard
objekt3
veterankraft_standard