moderaterna_tack

Bränder under fredagen

Det brann på två platser i kommunen under dagen.

Brandkår larmades först till en brand vid Sigtuna tennishall klockan 12.30. Det handlade om ca 40-50 kvadratmeter enligt brandkåren. Vid 13-tiden kom nytt larm. Denna gång till Norrsundavägen i Rosersberg där det brann i en blomrabatt. Den hanterades snabbt av brandkår. Det råder även fortsatt eldningsförbud och det är mycket torrt i skog och mark.

defacto_host2018
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

hostfest_centrum

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

happy_homes_juli
Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

defacto_banner_sep
Extra

Man rånades i skogen

Blåljus En man som rest upp till Stockholm från Malmö för en bilaffär rånade istället och lyckades larma polis i Märsta.

Singelolycka i Billby

Blåljus En singelolycka inträffade i Billby kring 18-tiden och vägen är avstängd i samband med räddniningsinsatsen.

EXTRA

Polis larmades till misstänkt skjutning

Blåljus Polis larmades om en misstänkt skottlossning i natt rapporterar Aftonbladet: - Patrullen hittade ingenting så det är nedlagt, säger Mats Almqvist, vakthavande befäl vid Stockhomspolisen, till tidningen.

Norra Redovisningshuset
sportfiske_banner
nfc_vinter
objekt3
sbrf_sep
objekt4
sigtunavatten_standard
outsider
skanela_matcher18-19
connys
komvuxq3_4
objekt2