defacto_pan2020
Brand i papperskorg på VäringaskolanFoto: Magnus Granhagen

Brand på skola utreds som mordbrand

Brandkår larmades till en brand på Väringaskolan under eftermiddagen: - Det är en anmälan om mordbrand upprättad, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Vid 16.50-tiden larmades brandkår till en brand på Väringaskolan i Sigtuna. Det var rökutveckling i lokalerna sedan det brunnit i en papperskorg. De materiella skadorna är okända men brandkår vädrade ut och lämnade över till polis för vidare hantering. Under torsdagsmorgonen uppger polisen att en anmälan om mordbrand upprättats. Man ser ingen naturlig orsak till branden. Personal på skolan hade lyckats släcka först innan brandkår tog vid.

Uppdaterad 7.50

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider