centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild/Fortum

Brand på Bristaverket

Vid 6.30-tiden larmades brandkår till Fortum med anledning av en brand: - I sådana här lägen räknas varje minut. Brandstyrkornas snabba och effektiva insats gjorde att strömbortfall i Märsta kunde undvikas, säger Ida Texell, förbundsdirektör/räddningschef på Brandkåren Attunda, i ett pressmeddelande.

defacto_jul_artikel

En stor insats mobiliserades till Fortum i Brista sedan en brand brutit ut. Enligt larmscentralen rörde det sig om att olja läckte ner på ett 600 grader varmt rör och orsakade kraftig rökutveckling. I ett pressmeddelande från Brandkåren Attunda ska det dock ha brunnit och släckningsarbetet inleddes omgående, vid 7-tiden var branden under kontroll. Under morgonen kommer enheterna att finnas kvar på Fortum för att undersöka skador på fastighet. Ingen person kom till skada enligt Brandkåren Attunda och strömförsörjningen i kommunen påverkades inte.

tp_helsida
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida
happyhomes_2019

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

greeknighthelsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
fme_oktober
centrum_jul_helsida
greeknight_outsider
julbord
tp_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys