moderaterna_sep2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Brand på återvinningsanläggning

En brand blossade upp på en återvinningsanläggning i Rosersberg under fredagen.

Branden orsakar kraftig rökutveckling som syns över stora delar av kommunen. Det finns även spridningsrisk men just nu är det inte aktuellt att allmänhet stänger in sig. Dock är branden svårsläckt då det är mycket gnistor som bildas, man måste även gräva med grävmaskin för att komma åt och släcka rapporterar SVT Stockholm.

Det rör sig inte om Sigtuna kommuns återvinningscentral på Voltgatan, den har öppet som vanligt, utan detta är en verksamhet som vänder sig mot företag som återvinner.

Ett område i Rosersberg har spärrats av i samband med insatsen och ett flertal stationer har kallats ut, bland annat medverkar Arlanda med en styrka. I nuläget finns ingen misstanke om brand utan branden misstänks ha startats genom glas.

Artikeln uppdateras

connys_helsida
boisigtuna
2020_helsida
kcbygg_aug_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

festspec_host2020_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
kcbygg_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider