bovard_sh
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Brand på asylboende i Hällsbo

Ett asylboende i Hällsbo brann under natten, de nio personerna som fanns i den kunde ta sig ut: - Det är ingen som är fysisk skadad, säger Sandra Lindegren, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord.

banner_juni_artikel

Larm om branden i boendet kom vid 2-tiden i natt och villan var snabbt övertänd. Sju flyktingbarn och två i personalen som fanns inne i den tog sig ut utan att skadas fysiskt. Byggnaden gick dock inte att rädda och det brann kraftigt över Hällsbo:
– Vi har inlett en förundersökning om mordbrand, uppger Sandra Lindegren, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord.

Villan kommer att vara avspärrad under dagen för en teknisk undersökning. Det finns inga konkreta misstankar om att någon tänt på och sprungit därifrån men Polisen uppger att man alltid inleder en förundersökning gällande mordbrand när det finns risk för personskada.

Brandkåren Attunda skriver på sin hemsida att man larmades om branden kl. 1.50. Vid ankomst var villan helt övertänd och man insåg att den inte gick att rädda.
– Det är oklart hur branden startade. En teknisk undersökning av villan kommer att genomföras och platsen kommer därför vara avspärrad tills dess den är klar. Eftersläckningsarbete kommer pågå hela dagen.

Uppdaterad kl. 8.26

defacto_helsida
happyhomes_2019
midsommar_valsta_helsida
fme_helsida
sigtunavatten_standard
sbrf_helsida
banner_juni_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

ica_valsta_choklad
colorama_april2

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

fme_outsider
nrh
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider
oppning_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
connys