defacto_pan2020

Brand i Valsta-Stor risk för gräsbränder nu

Det råder nu stor risk för gräsbränder i kommunen och under eftermiddagen brann det i Valsta.

centrum_artikel

Brandkår larmades till Sleipnergatan i Valsta med anledning av en gräsbrand under eftermiddagen. Det var ett område som brann i skogen som brandkår fick släcka. SMHI meddelar samtidigt att risken för gräsbränder i kommunen nu är stor hela dagen. Det är lätt att bränder sprider sig i fjolårsgräset dessutom. Enligt brandriskprognosen för de kommande dagarna kommer risken för bränder att fortsätta vara stor.

meko_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

ridskola2020_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh