defacto_pan2020

Brand i Valsta-Stor risk för gräsbränder nu

Det råder nu stor risk för gräsbränder i kommunen och under eftermiddagen brann det i Valsta.

centrum_artikel

Brandkår larmades till Sleipnergatan i Valsta med anledning av en gräsbrand under eftermiddagen. Det var ett område som brann i skogen som brandkår fick släcka. SMHI meddelar samtidigt att risken för gräsbränder i kommunen nu är stor hela dagen. Det är lätt att bränder sprider sig i fjolårsgräset dessutom. Enligt brandriskprognosen för de kommande dagarna kommer risken för bränder att fortsätta vara stor.

studenten2020_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
kcbygg_outsider