center_pan21

Brand i sophus i Märsta

Brandkår larmades till brand i sophus på Tvärvägen i Märsta.

Larmet om branden kom strax innan klockan 19. Ett flertal brandbilar åkte till Tvärvägen där rök vällde ut ur sophuset. Det är oklart varför branden uppstått men det var inga problem med släckningen. Två kärl var totalt utbrända då sopor brunnit i dem. Kring 19.20 var insatsen avslutad.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

andersojag
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

eldsjal-helsida
connys_helsida
bostad_helsida
helsida_var2021

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
connys