center_pan21

Bilar brann i garage

Två bilar brann i ett garage i Sigtuna stadsängar

Vid 18-tiden larmades brandkår till en brand i ett parkeringshus i Sigtuna. Ett stort pådrag utkommenderades bestående av enheter från flera stationer, även flera ambulanser och poliser var på plats. I samband med insatsen spärrades ett område i Sigtuna stadsängar av. Det visade sig att två bilar brunnit i garaget som ligger under ett bostadshus. Det rykte mycket och luktade rök över centrala Sigtuna under kvällen.

Ingen person ska ha skadats i branden och kring 20.30-tiden var insatsen avslutad.

Uppdaterad 21.15

coronapandemin

Nya rekommendationer införs

Nyheter Regeringen har meddelat att rekommendationer för att minska smittspridning ska införas igen med start onsdag 8:e december.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

jul2021
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
valsta-jul_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
swedol_outsider
nrh
stationshusen_out
jul_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider