arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Brand i papperspress

Det brann i en papperspress i Valsta Centrum under morgonen.

banner_juni_artikel

Vid 5.30-tiden i morse larmades ett stort pådrag ut till branden i papperspressen som stod nära Valsta Centrum. Eftersom det förelåg spridningsrisk till själva centrumbyggnaden så var enheter från flera brandstationer på plats. Branden var snabbt under kontroll och vid 7-tiden var det bara enstaka brandbil kvar för att hantera eftersläckningen och kontrollen. Det är oklart hur branden startat men polis fanns på plats för att eventuellt upprätta en anmälan.

Artikeln uppdateras…

defacto_helsida
midsommar_valsta_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
sbrf_helsida
sigtunavatten_standard
banner_juni_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

fme_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

sh_bovard_out
sh_oppet
oppning_outsider
fme_outsider
connys
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
sbrf_outsider
nrh