defacto_pan

Brandlarm till Sherwin Williams

En omfattande insats mobiliserades till Sherwin Williams i Arlandastad med anledning av rökutveckling i fastigheten.

rosta_sigtuna2

Omfattningen av branden är oklar meddelar Storstockholms räddningscentral. Utöver Märstas brandstyrka har man begärt in förstärkning från tre stationer. Delar av fastigheten var rökutvecklingen kraftig ifrån men det visade sig inte vara någon brand utan en maskin som gått varm. Maskinen kyldes ner och efter en timme hade insatsen avslutats.

 

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

eu_sap
happyhomes_2019

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

oppning_helsida
rosta_sigtuna2
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

moderaternamaj
nationaldag_helsida
mp_eu
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
fme_outsider
v_eu
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet
mp_eu_outsider
nationaldag_out
colorama_april
oppning_outsider
nrh
defacto_outsider
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
connys