defacto_pan

Brandlarm till Sherwin Williams

En omfattande insats mobiliserades till Sherwin Williams i Arlandastad med anledning av rökutveckling i fastigheten.

Omfattningen av branden är oklar meddelar Storstockholms räddningscentral. Utöver Märstas brandstyrka har man begärt in förstärkning från tre stationer. Delar av fastigheten var rökutvecklingen kraftig ifrån men det visade sig inte vara någon brand utan en maskin som gått varm. Maskinen kyldes ner och efter en timme hade insatsen avslutats.

 

EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

sigtuna_funkis
happy_homes_juli
fme_jul
icavalsta_julbanner
lager_bilnet
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

defacto_host2018
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

julbanner2
sportfiskebanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

funkis_2
objekt2
vanster_jul
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
objekt4
outsider
objekt3
nrh_lania
connys
komvuxq3_4