varumarke_defacto_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Brand i bilverkstad

En bil började av okänd anledning brinna inne i en verkstad. Det förelåg spridningsrisk och flera brandstationer kallades till platsen.

marstac_aug

Larmet kom till räddningstjänsten strax innan klockan 21 på onsdagskvällen. Ett fordon hade fattat eld inne i en bilverkstad i Måby. Flera räddningsenheter skickades ut till platsen, och man lyckades snabbt hindra brandspridningen.
– Branden höll sig till bilen, ingen spridning och inga skador i byggnaden, bara lite rök som vi vädrade ut, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral.

TIPSA OSS: Har du ett nyhetstips? Ska vi granska något? Kontakta redaktionen här!

forskontor
vinter_bil

Attack kraschade märsta.nu

Notiser Du märkte kanske att märsta.nu gick ner i söndags. Anledningen var att någon försökte hacka sig in på märsta.nu och skapade därmed en överbelastningsattack.

forsmaleri
jul2018
farbrorbla_host2017

Fler nöjda med hemtjänsten

Nyheter Allt fler är nöjda med hemtjänsten i kommunen: - Det är glädjande att hemtjänsten uppvisar stora framsteg. Förvaltningen har gjort ett gediget arbete och nu ser vi de positiva resultaten, säger Karsten Bjärbo (KD), ordförande i Äldre- och omsorgsnämnden.

skottlossningen i valsta

Man blev beskjuten – förundersökningen nedlagd

Nyheter I vintras blev en person beskjuten med flera skott i Valsta. Flera personer greps och polisen rubricerade händelsen som mordförsök, grovt olaga hot och misshandel. Men nu har åklagaren valt att lägga ner förundersökningarna.

extra

Olycka vid Erikssund

Blåljus En trafikolycka vid Erikssund inträffade i eftermiddagsrusningen och vägen stängdes av i ungefär två timmar.

Extra

Fritidsledaren erkänner smygfilming: ”Mycket ångerfull”

Nyheter Under tiden den sexbrottsmisstänkte fritidsledaren satt häktad skrev försvaret ett överklagande till hovrätten. Där uppgav de att fritidsledaren "erkänner att han smygfilmat barnen i omklädningsrummet på skolan, samt på övriga platser". Han berättade även att han är "mycket, mycket ångerfull och inser att han behöver professionell hjälp".

Nästan 5000 till Rädda Barnen

Notiser Sigtuna Yoga Center hade insamlingsdag för Rädda Barnen i lördags och drog in nästa 5000 kronor: - Vår tanke är att det ska bli ett årligt återkommande event, första tillfället var september 2016, säger Helene Levin på Sigtuna Yoga Center

steningeliden32
yrkesutbildningen
slutstation
standard_ridskola
matcher_skanela
skolgatan6d
lions_standard
cricketklubben
dogranch
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
nfc_vinter
standard
borg
dalgatan7b
colorama_jan
agy2
connys
frisyr2018
blackfriday