defacto_skor
Foto: Magnus Granhagen

Brand i bilverkstad

En bil började av okänd anledning brinna inne i en verkstad. Det förelåg spridningsrisk och flera brandstationer kallades till platsen.

banner_artikel

Larmet kom till räddningstjänsten strax innan klockan 21 på onsdagskvällen. Ett fordon hade fattat eld inne i en bilverkstad i Måby. Flera räddningsenheter skickades ut till platsen, och man lyckades snabbt hindra brandspridningen.
– Branden höll sig till bilen, ingen spridning och inga skador i byggnaden, bara lite rök som vi vädrade ut, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral.

TIPSA OSS: Har du ett nyhetstips? Ska vi granska något? Kontakta redaktionen här!

premiar_sportfiske
vuxenutbildning2
clasohlson_robot
februari
nationaldag_sigtunakommun
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

standard_ridskola
connys
outsider_defacto
objekt4
objekt3
oppning_sportfiske2
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
standard_start
Norra Redovisningshuset
barnnplattan
val2018
outsider_moderat
nfc_vinter
objekt2
veterankraft_standard