arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Brand i Arlandastad

Ett stort pådrag kallades under fredagskvällen ut till en brand i en industrifastighet i Arlandastad.

sportlov_centrum

Larm om branden kom vid 21.30-tiden på fredagskvällen. Det vällde ut rök ur fastigheten på Turbingatan när brandkår anlände och det visade sig vara element som fattat eld. Brandkår fick snabbt kontroll på elden och därefter vändrade man ut fastigheten. Insatsen avslautades efter drygt en timme.

happyhomes_2019
connys
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

sangensemble
korpen_jan-feb

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

arlandagolf
defacto_helsida
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

banner_trerosor
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider